Vier de lente met Sublime FM en plant een boom in het Sublime Bos! In samenwerking met Sublime FM en Staatsbosbeheer starten we een uniek project. We gaan het bos in de Lage Vuursche weer generaties lang gezond maken. Doe je mee?

Staatsbosbeheer zorgt dat het bos van de Lage Vuursche de vrijheid krijgt om te groeien en zichzelf voort te planten. Soms zijn er echter stukken die dat niet (meer) kunnen. Door op drie verschillende plaatsen in het bos nabij paviljoen ‘buiten in de kuil’ nieuwe bomen te planten maken we het bos weer gezond. Want: meer variatie in boomsoorten betekent een gezonder bos en meer biodiversiteit.

Sublime FM brengt met haar muziek en Nieuws van de Vooruitgang een positief geluid. Met dit bos draagt het Buitenfonds samen met Sublime FM en Staatsbosbeheer ook bij aan vooruitgang. Voor mens en natuur. Via het Buitenfonds kunnen particulieren en bedrijven bijdragen aan projecten van Staatsbosbeheer waarvoor geen reguliere financiering beschikbaar is.

Voor een donatie van € 25 planten we één boom. We streven ernaar 1000 nieuwe bomen te planten. De bomen worden in het najaar geplant door Staatsbosbeheer. Jouw gedoneerde boom is je toegangskaartje tot het officiële openingsfeest van het Sublime Bos.

Heb jij interesse in een radiocampagne op Sublime FM én wil je het Sublime Bos steunen? Ga dan naar 'Hoe help ik' (bovenaan deze website) voor meer informatie.
Paul Suurmond

PLANT EEN BOOM IN HET SUBLIME BOS
ECOLOGISCHE FOOTPRINT