Denk eens terug aan vroeger. Vond je het als kind niet lekker om op blote voeten in de natuur te spelen? Zand tussen je tenen, tot aan je enkels in een koel beekje, gevallen bladeren die knisperen onder je voeten. Het blote-voetenpad in het Drents-Friese Wold is precies om die reden aangelegd, gebouwd met hout uit het omliggende bos. Alleen door weersinvloeden verrot het hout mettertijd en moet dan vervangen worden. Met educatieve bordjes en een waterpomp willen we het pad een opknapbeurt geven. Wij zoeken jouw hulp voor het blote-voetenpad 2.0!

We willen de wandelroute nog leuker en leerzamer maken voor kinderen. Dit doen we met educatieve bordjes en een nieuwe stoere speelplaats. Want onze kids verdienen een uitje in de natuur. Doneer nu, en help ons met het pad de komende jaren te behouden. Om het ook leuk te houden voor de ouders, wordt er een waterpomp toegevoegd als duurzame voetenwasplaats. Dan kunnen de kinderen met schone voeten weer de auto in.

Wanneer je € 10 euro of meer doneert, krijg je een gratis toegangskaartje voor het pad ter waarde van € 2,50.

Bij een donatie vanaf € 500 neemt de boswachter je mee op excursie door het Drents-Friese Wold. Dompel je helemaal onder in dit prachtige stukje natuur.

Het vernieuwde blote-voetenpad wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe en het Regionaal Landschap Drents Friese Grenssteek, met een donatie van € 5000.
Wenda Kloen

BEHOUD HET BLOTE-VOETENPAD
KINDEREN