Een initiatief van Staatsbosbeheer

Zwijnen spotten met nieuw observatiepunt

Nationaal Park De Meinweg is sinds mensenheugenis het leefgebied van het Wilde Zwijn. Helaas hebben weinig bezoekers het geluk om een zwijn te zien, want de beesten zijn schuw. En dat terwijl het sociale groepsgedrag van de zwijnen zo leuk is om te bekijken! Tijd om een observatiepunt te bouwen. Doe jij mee? Doneer nu!

Het observatiepunt wordt uitgerust met zitbankjes voor de bezoekers. Jij als zwijn-spotter wordt onder leiding van een boswachter op pad gestuurd met een volledige uitrusting, inclusief verrekijker, om de zwijnen zo goed mogelijk te bekijken. Voor dit alles is geld nodig. En jij kunt helpen.

Doneer je € 50 of meer? Dan mag je op een unieke, 3 uur durende excursie met de boswachter. Ga op avontuur in de schemering, op zoek naar zwijnen. Na een korte wandeling bereik je het afgesloten en beschutte observatiepunt waar de zwijntjes vaak actief zijn. Terwijl de zon ondergaat kan je, met een beetje geluk, kijken en genieten van de wilde dieren. De excursies vinden plaats in de loop van 2019.

  • Nieuwe wildernis

2.225,00
opgehaald

4.830,00
streefbedrag

Ik wil graag een factuur ontvangen


Houd me op de hoogte

Een initiatief van Staatsbosbeheer